ALGEMENE VOORWAARDEN MI-LOT
Bestellingen:
Als u een bestelling plaatst gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Na het plaatsen van een bestelling krijgt u hiervan automatisch een orderbevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen, de verzendkosten en de gegevens om de betaling over te maken. Krijgt u geen orderbevestiging per e-mail dan is er iets misgegaan. Neem dan contact op via de mail (info@mi-lot.nl)
Mi-Lot behoudt zich het recht om een bestelling zonder opgave van reden te annuleren.
Minimum orderbedrag:
Er geldt geen minimum orderbedrag.
Prijzen:
Alle genoemde prijzen op de website zijn in euro, inclusief 21% BTW  en exclusief verzend- en verpakkingskosten.
Bestellingen kunnen ook afgehaald worden. De bestelling kan dan ook (contant) betaald worden. U kunt dit aangeven in het bestelproces bij betaalwijze.
Betaling:
BETALING VOORUIT PER BANK: Op uw orderbevestiging die u per email ontvangt, staan onze bankgegevens waarmee u na het bestellen het bedrag kunt overboeken. Vergeet u niet om het ordernummer er bij te vermelden!
Na ontvangst van de betaling zullen wij uw bestelling gereed maken en verzenden. De betaling dient binnen 5 werkdagen te zijn voldaan. Indien het verschuldigde bedrag binnen 7 werkdagen niet staat bijgeschreven op onze bankrekening vervalt uw bestelling.
BETALING CONTANT: U plaatst uw bestelling en maakt een afspraak voor het afhalen van uw bestelling,
dit kan per email (info@mi-lot.nl) Bij het afhalen kunt u dan contant afrekenen.
Levertijd:
Mi-Lot zal proberen te streven naar een levertijd van  5 werkdagen na ontvangst van betaling bij de keuze verzenden. Mi-Lot is niet aansprakelijk voor verkeerd ingevulde adressen bij de bestelling.
Producten die niet op voorraad zijn en gemaakt moeten worden, zullen zo snel mogelijk gemaakt worden. U ontvangt hier een mail over met de geschatte leveringstijd. Dit geld ook bij drukkere periodes. De levertijd kan dan wat langer zijn. Dit omdat alles zelf met de hand vervaardigd wordt.
Mi-Lot behoudt zich het recht om een besteld product op detail te laten afwijken van afbeeldingen op www.mi-lot.nl of www.facebook.com/mi-lot.
Verzending/ verpakking:
De verzending van uw bestelling gaat indien mogelijk via brievenbuspost (PostNL). De verzend- en verpakkingskosten zijn vastgesteld op € 2,50 per bestelling (pakketpost is €6,75). Brievenbuspost naar Duitsland € 5,00. Uw bestelling wordt met zorg verpakt (bubbeltjesenvelop) en verzonden. Mi-Lot is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of beschadigingen tijdens de verzending.
Privacy:
Gegevens van de klant, die in het bezit zijn van Mi-Lot zullen niet verstrekt worden aan derden en alleen gebruikt worden voor doeleinden die gelinkt zijn aan Mi-Lot. Dus bij het bestelproces worden gegevens van de klant gebruikt, om pakketten te kunnen versturen en om via email contact te hebben met de klant, mocht dit nodig zijn.
Garantie:
Volgens de wet kopen op afstand hebt u het recht de producten binnen 7 dagen te ruilen. Neem in dit geval eerst contact op via info@mi-lot.nl. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn. U ontvangt het door u betaalde bedrag exclusief verzend- en verpakkingskosten binnen 10 werkdagen retour op uw bankrekening na ontvangst van uw pakketje. Mi-Lot wil benadrukken dat de producten met de hoogst mogelijke zorg worden vervaardigd met de hand. Helaas is het mogelijk dat onderdelen loslaten. Mi-Lot voelt zich hiervoor verantwoordelijk maar is niet aansprakelijk. Mi-Lot vraagt van haar klanten in redelijkheid hierover het gesprek te voeren en zal haar klanten vragen in eerste instantie te proberen het product met “secondelijm” te repareren. Samen komen we vast tot een juiste oplossing.

Let altijd goed op met de kleine applicaties op de knipjes en andere accessoires. Dit in verband met verstikkingsgevaar voor de allerkleinsten. Dus alleen onder toezicht gebruiken! Mi-Lot  is niet verantwoordelijk voor geleden schade door een artikel welke gekocht en/of gemaakt is door Mi-Lot.
Voor tips/opmerkingen en vragen kunt u altijd mailen naar info@mi-lot.nl. Daar zal zo snel mogelijk op gereageerd worden.
IBAN:NL16RABO0118056042
t.n.v. W.Wantia